Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΓΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ CAROUSEL ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ


Η ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ

Φέτος, η Μαρίνα Φλοίσβου μεταμορφώνεται σε Χριστουγεννιάτικη Ριβιέρα, φοράει τα γιορτινά της και ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, για να υποδεχτεί τις γιορτές με πολλές και πρωτότυπες δραστηριότητες.
Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στις 17:30 και υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικης μουσικής, θα φωταγωγηθεί το δωδεκάμετρο δέντρο της Μαρίνας σε μια εντυπωσιακή τελετή με πυροτεχνήματα. Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις της Μαρίνας περιλαμβάνουν ξυλοπόδαρους, κλόουν, ξωτικά, «Χριστουγεννιάτικη μπάντα με Καρυοθραύστες», ενώ face-painting καλλιτέχνες θα «ζωγραφίζουν» τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων μεταμορφώνοντας τους σε ξωτικά, νεράιδες και ταράνδους.

Ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος καταφθάνει στη Μαρίνα μέσω θαλάσσης, θα φωτογραφίζεται με τους μικρούς του φίλους, ενώ το μεγάλο ταχυδρομείο της Μαρίνας θα συλλέγει καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών τα γράμματα με τις επιθυμίες τους.
Στη Μαρίνα Φλοίσβου θα λειτουργούν καθημερινά η παγοπίστα της Μαρίνας για τέταρτη συνεχή χρονιά, επιφάνειας 450 τ.μ., από τις 11:00 έως τις 23:00, ένα μεγάλο παραμυθένιο Carousel 24θέσεων θα «ταξιδεύει» τα παιδιά από τις 11:00 έως τις 22:00, ενώ ο παιδότοπος Volta Fun θα είναι ανοιχτός για να υποδέχεται τους μικρούς του επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου